Belgische aspecten en klanten

Goirle grenst direct aan Poppel, de notarissen van Smeets en Weijmer notarissen hebben dan ook een hechte band met de buren en zijn nauw betrokken bij de Belgische wetgeving.

Wij kunnen de Nederbelg adviseren op ieder rechtsgebied, bijvoorbeeld omtrent testamenten, schenkingen, de onderneming en meest optimale fiscale mogelijkheden.

Maar wij zijn er ook zeker voor de Belg die bijvoorbeeld via een Nederlandse notaris een schenking wil vastleggen. Onze notarissen zijn gespecialiseerd in deze klanten en wij werken hiervoor nauw samen met notarissen in België.

Indien u vragen hebt omtrent het Nederlandse en Belgische recht, neemt u dan gerust contact met ons op. In een gesprek kunnen wij u adviseren over een passende oplossing.

Vanwege onze ligging is ons kantoor bijzonder goed bereikbaar vanuit België.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u vragen op het gebied van familie gerelateerde zaken, neem dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het online contactformulier. Wij staan u graag te woord! Tevens kunt u gebruik maken van een geheel kosteloos informatiegesprek, waarin wij u vragen kunnen beantwoorden.
  • Vragen? Bel vandaag nog!
    013 530 84 44

Vragen op het gebied van familiezaken?

Stel ze gerust en vrijblijvend via het onderstaande contactformulier.